Már  megint miT műVeLNek ezeK a BÜDÖS köLköK  
Fényképek, videók


..szóval, mint már említettünk kölcsönösen beházasodunk egymás családjába.

Esküvő: 2003. augusztus 1. (péntek)
(ha valaki nem tudná ez a 15. hónapja egymásra találásunknak)helyszín: Kőbanyai Evangyélikus Templom, Kápolna u. 14.
Vigyázat!!! sok templom van a környéken, el ne tévesszük!!!! (különös ismertető jele, hogy egy tornya van) :)

A fraknfurti atomóra szerint (óra/perc/másodperc/ezredm) 16.03.12,123 lesz, de mi itt a kis Magyarországon csak 16.00-nak mondjuk a kezdési időpontot. Mint tudjuk ez voltaképpen csak tőlünk függ (A+Z) - amikor odaérünk a templomba,
akkor kezdünk -   hehe  ;) - ezt hívják monopol helyzetnek - kár, hogy nem érünk vele semmit.  

...mellesleg lesz valami polgári-esküvő is (csak a papirok miatt), de mivel Kőbányán csak SZOMBATONKÉNT méltoztatnak esküvőztetni így erre az előző héten kerül sor szerény keretek között... 


Templomi esküvő után röpke szeretetvenedégség (szó jelentése: tea, süti, dumcsi - sütiket mindenmennyiségben várunk). 6-félhét körül megyünk a partyba.  Ha minden jól megy, akkor a Kossuth Klubban bulizunk, ha nem, akkor ciki, mert 1 hónapunk lesz, hogy találjunk egy másik helyet. Cím: Múzeum u. 7 (asszem).
reklám helye: impozáns, XVIII. századi épület, esztétikusan felújjjjíííított villa, melyben megszállt Petőfi Sándor és maga Napoleon is

Amennyiben szeretnétek/szeretnének nászajándékkal kedveskedni, kérjük a „meglepetések” (3 kenyérpirító, 8  étkészlet) elkerülése végett hívjátok/hívják Gazdag Leventét a 0620-4835946 számon, tealógósok Emit keressétek!!
Ha köszönteni szeretnétek bárminemű műsorral (vicces jeleneteket előnyben - önmagunk szórakoztatására, a vacsora megemésztéséhez),  Járay Marcinak jelezzetek a 0620-3674900 számon.


Hogyan is találok én oda - A  Templomhoz?


Mindenki orientálódjon Kőbánya Városközpont felé!

Budapesti megkötelíthetőség: az alábbi buszok megfelelő megállójában leszállva 500m-re megközelítik a templomot (növekvő számsorrendben): 51,117,17,85,9,62,32,95,185
a következő villamosok szintén: 3,28,62

Keleti pályaudvarról: kettes Metróval a Népstadionig, onnan 95-ös bu
sszal a Kápolna utcáig. Az Örs Vezér tere felé induló metróra szíveskedjenek felszállni. A Népstadionnál a hátsó kijáratot (a metró továbbhaladásával ellenkező irányba) célozza meg az időben odaérni kívánó személy. Ott áll a 95-ös busz a feljárattal szemben. A Kápolna utcai megálló ismérve, hogy a busz egy éles bal kanyar után átmegy egy vasúti felüljáró alatt. Ez a Liget tér-Kőbánya Városközpont.
 Na itt rögötön le kék szállni és már látszik is a templom:  Déli Pu: az útvonal megegyezik a Keletiből érkezőkével, csak a Népstadion nem azelső, hanem a sokadik megálló lesz.

Nyugati pu:  (jön valalki innen?). roppant egyszerű: a hármas (kék) metróval tessék elszambázni az Ecseri útig (Kőbánya Kispest felé). Ott tessék feljönni, mint a talajvíz. Körbefordulva láthatunk egy régi templomot (senki ne tévesszen  meg 75 éves sincs), az előtt áll meg a hármas villamos. A közelebbi megállóból indul a Liget tér felé.

Népligeti buszállomásról: Metróval egyett jobbra (Kőbánya Kispest felé) az Ecseri útig, onnantól a Nyugati pu-nál leírtak szerint.


Vérkép:

  

Hogyan is találok én oda - A  Kossuth Klubhoz?


Ha valakinek ez segít, akkor a célépület a Magyar Nemzeti Múzeum melletti (szemből nézve a jobboldali) utcában található.

Autóval érkezők számítsanak rá, hogy a környéken a parkolást egy kék színű doboz figyeli és ha nem adunk neki enni fémkorongokat, akkor mérges lesz és árulkodni kezd. (GF: Pénteken este 18-ig, parkolásra a Magyar Rádió előtti parkoló ajánlott)

Kőbányáról:  tömegközlekedéssel a legegyszerűbb megközelítés a 9-es számú nagy kék BKV járművel (9-es busz) lehetséges . Felszállnuk, majd a Kálvin téren leszállunk.  A Nemzeti Múzeumot mindenki megismeri. Leszállás után kicsit visszafelé kell sétálni, majd a vadi új üvegpalota mellet befordulni.

Kocsival parkolni egy kicsit kürölményes. Végzek egy kis felderítést és a térképre berajzolom az utcák ergyirányúságát és a lehetséges parkolókat.

Térkép: